6-6=0

2011.01.25. 16:22

 Egy újabb matematikai tétel csúfos veresége!

 

 

Hadd számoljak be a böjt áldásairól :)

1.megtanulom értékelni Isten adományait. Az ételt az innivalót, és az élvezeti élelmiszereket...kávét!!! 

2.fogyásnak indulsz. Aki valaha is látott már, az tudja, hogy küszködöm a túlsúlyommal és nehezen dobálom le

           magamról a kilókat. Na most 5 kg leesett a testemről :) a szokásos versenysúlyom 72kg-ról 67kg-ra csökkent.

          Azt hiszem a létező összes zsírsejt eltűnt a szervezetemből...  ugyanis rendkívül fázós lettem az elmúlt időszakban.

  3. És nem utolsósorban szellemi áldásokat tapasztalsz meg. 

 

Azt éltem át, hogy Isten közelebb jött hozzám  és jobban hallottam a hangját. Megláttatta velem, hogy jobban kell ragaszkodnom hozzá mint ahogy most teszem. A  közte és köztem lévő szeretetkapcsolatnak még csak az elején tartunk és sokkal több vár még ránk :)

 

Egyszerűen jobban kell szeretnem az Urat. Mint ahogy Pétert faggatta Jézus, hogy „mond szeretsz-é engem ?- s erre Péter azt mondja, hogy - kedvellek Jézus!”. Többet akar belőlem és többet akarok Belőle.

 

Átéltem azt, hogy a csoportomban 6-ból hat ember ismételte utánam a megtérők imáját. Behívták a szívükbe Jézust uruknak és mesterüknek. És ez nem semmi!!!  Mert ezeknek az embereknek hit általi üdvösségük lett. 

 

( Róma 10:9-10) - Mert ha a te száddal vallást teszel az Úr Jézusról és szívedben hiszed, hogy az Isten feltámasztotta Őt a halálból, üdvözülsz. Mert szívvel hiszünk, hogy megigazuljunk, és szájjal teszünk pedig vallást, hogy üdvözüljünk.

 

Egy testvér anyagi segítsége által kapunk tűzifát, így tudunk tovább fűteni. Dicsőség az Úrnak, hogy meghallgatta imáinkat. És köszönet a Testvérünknek!

 

Petrával el is döntöttük, hogy rendszeresen böjtben leszünk, hisz a legnehezebb útra léptünk Isten szavára – hitből. S az ördögnek nem tetszik a dolog. Miért is tetszene.... hogy megtérjen még több ember Kecskeméten? ! NANÁÁ!!!

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://dobosnandor.blog.hu/api/trackback/id/tr592612644

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása