Hát itt az új év és új fejezet indul a szolgálatomban, életünkben. 

Újévi igeként ezt kaptam: "Kérjetek és adatik nektek, keressetek és találtok, zörgessetek és megnyittatik nektek" Máté ev.: 7:7

Ezen felbuzdulva egy mostanában eszembe jutott lehetőségért imádkozom. Kértem Istentől egy PSP-t. Na nem azért, hogy játsszak rajta (mivel ez egy játék konzol lásd. google -› psp) hanem az jutott az eszembe, hogy ezekre gyártanék bizonyságtevős segédanyagokat (multimédiás prezentációkat) aminek segítségével egy-egy bizonyságtevést (utcán, egyéb helyen) könnyed szerrel tudok illusztrálni filmrészletekkel vagy bármi mással (képekkel, PowerPointtal stb.) .

Mára már egyértelmű számomra, hogy új gyülekezet plántálásába kezdek Kecskeméten. (Kegyelem Baptista Gyülekezet - asszem ez lesz a hivatalos neve)

Sok problémán vagyok túl és Isten áldásával vagyok túl ezeken, ami szerintem nagy szó! 

Ma az anyagyülekezetemmel egyetemben (és még sokan mások az országban pl. Budapest Golgota is), én is belekezdek a böjtbe. Nagyon vártam már, mert szeretnék Istenhez közelebb kerülni testileg/lelkileg. Úgy látom, hogy Isten valamit kezd munkálni, mert többen is belevágnak a böjtölés szentégébe országunkban. Bárcsak mindent elsöprő ébredés keletkezne kis hazánkban. 

A héten ami rám vár:

1. Beszélgetés az egyház gyülekezetplántálási bizottság vezetőjével valamint a missziós titkárral. Imádkozom, hogy Isten irányítsa ezeket a beszélgetéseket is és aztán viszem a - remélhetőleg pozitív döntéseket - az elöljáróság elé, majd a gyülekezet elé. 

2. Folytatni a böjtöt a meglévő kis csoportomért és kiváltképp megtéretlen tagjaiért imádkozni. 

3. Tűzifát szerezni mivel vészesen fogy és a hideg még mindig jól érzi itt magát, tehát nem megy innen sehová. :(

4. Készülni a vizsgáimra....

5. Elkérni Istentől a következő lépést és megtenni azt

 

Amit ma mondott nekem Isten:

1. tanuljak a hibáimból, hogy ne kövessem el azokat újból

2. ígéreteire álljak és bízzak azok megvalósulásában

3. a Kegyelem Baptista Gyülekezet nem az enyém hanem az Övé!

 

A bejegyzés trackback címe:

https://dobosnandor.blog.hu/api/trackback/id/tr992557265

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Varjú Lajos 2011.01.03. 15:17:30

Kedves Barátom!
Az az egyetlen kérdés, hogy Isten akaratával megegyező-e, az amit akarsz tenni. Ha igen, akkor minden ellenvetés azért lehet hasznos mert segíthet meglátni a buktatókat, de azok el nem tántoríthatnak. Ha nem Istentől való, akkor azt hamar meg fogod tudni.
Azt gondolom, hogy kívánatos Kecskeméten minél több evangéliumi gyülekezet, így akár 2-5 Baptista Gyülekezet is. Azt is gondolom, hogy Isten akarata, hogy minél több helyen, minél több formában hirdettessék az Evangélium. Így hát hajrá!
Egy gondolat: az anyagyülekezet vezetőségének tájékoztatására a legközelebbi vezetőségin meg kellene történnie. Mire is várnál?
Szeretettel: LA

a dius 2011.01.03. 15:24:37

Nándi!!

Imádkozom ezért a gyülekezetért, mert Isten akaratában van és szerintem nagyon szuper dolog ez a blog is!
Mindenkit arra bátorítok, hogy imádkozzunk/imádkozzatok, mert Isten munkájához szükség van tiszta szívekre és tettre kész emberekre.
Nem Istennek van szüksége az imáinkra, hanem nekünk, hogy megismerjük a szándékait az életünkben...
I.á.

a dius 2011.01.03. 15:26:08

amúgy... frankó ez a háttér meg a kép is :)
süti beállítások módosítása