Kezdeti lépések.

2011.01.26. 00:03

 Jártam fent Pesten az Egyház központjában, és mondhatom, hogy örömmel beszélgettem a gyülekezetplántálás hogyanjáról Jánossal és Istvánnal is. Mindkettőjük részéről bátorítást és segítőkészséget tapasztaltam. Öröm az számomra, ahogy Isten készíti az útját ennek az új gyülekezetnek. 

 

A kecskeméti gyülekezet vezetőivel elindult egy párbeszéd hétfő este, aminek a hozományát kíváncsian várom. Imádkozom azért, hogy Isten akaratában tudjunk járni, és amit Ő kér azt megtegyük.

 

imatéma: 

1. Isten vezessen bennünket a tervezésben és a ”szervezői tárgyalásokban”

2. Imádkozom munkatársakért. Várom, hogy Isten vajon kiket fog adni segítőtársnak. A tanítványok is     csapatban dolgoztak. Azt mondja az ige, hogy sok az aratni való és kevés a munkás, és bíztat Jézus       arra, hogy kérjük az aratás urát, hogy küldjön munkásokat – hát várom!

3. Imatéma, hogy formálni tudjon Isten, hogy mindinkább alkalmas legyek a teherhordásra, valamint       hogy formálódjon még inkább a látásom is.

4. Legyen szponzor, amiből ezt a szolgálatot tudjuk finanszírozni...

5. Meglévő csoportom tagjaiért, megtérésért.

A bejegyzés trackback címe:

https://dobosnandor.blog.hu/api/trackback/id/tr192613908

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása