Jó folyamatok :)

2011.03.08. 11:02

 Nos, most vasárnap lesz amikor a gyülekezet tájékoztatva lesz az előjáróság egyhangú pozitív döntéséről, miszerint Istentől látják, az új gyülekezet plántálását.  Ezzel beindul egy fél éves periódus, amikor is gyülekezet nyíltan tud beszélgetni az eseményről, és Isten esetleg másokat is elhív ebbe a szolgálatba Kecskeméten akár csak időlegesen (1-2év) vagy akár végérvényesen is. A periódus végén pedig Isten áldásával megtörténne a  szolgálók kirendelése. 

 

Hatalmas előrelépés ez, és Istené legyen a dicsőség!

 

Nagyon vágyom, hogy Isten megfelelő munkatársa(ka)t adjon mellém. Mert nagy ez a feladat, és az ige is azt mondja, hogy jobb a kettőnek együtt, mint az egynek, mert ha meglankad az egyik a másik támogatja. Fontos, hogy legyen munkatársam. Tehát ha olvasod ezeket a sorokat, kérlek imádkozz, hogy Isten esetleg hív-e erre a szolgálatra :)

 

imatéma:

 

munkatársak

anyagi források

Bárka ovi beindulása

Keresztút egyesületnek pályázati lehetőségek legyenek

Isten vezetésében legyünk

növekedjen az imacsoport

barátkozó emberek megtérése

A bejegyzés trackback címe:

https://dobosnandor.blog.hu/api/trackback/id/tr802721204

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása